Over ons

Restaurant de Klok

Wij houden ons, voor ieders veiligheid, aan de richtlijnen van het RIVM. Dit betekend dat wij om 22.00 onze deuren sluiten De 1,5 meter tussen de tafels kunnen wij zeker waarborgen. Wij verwelkomen u dan ook weer graag in ons restaurant.

Wenst u met meer dan 4 personen te komen dineren, Graag even in overleg. Reserveren (ook mogelijk als passant) is echter wel noodzakelijk! Wij vragen hiervoor uw begrip.

Lars & Marvin
Restaurant De Klok

Welkom bij Restaurant De Klok

Onze visie is vooral liefde voor de klassieke keuken en service. Geen ‘nieuw met een knipoog naar vroeger’ maar ‘klassiek met een knipoog naar nu’. In dit prachtige, authentieke pand zetten wij gepassioneerd alles op alles om u heerlijk te laten genieten. Al jaren zijn wij op zoek naar gerechten en wijnen uit de klassieke keukens van Europa. Wij hebben samen vele streken in diverse landen bezocht, van België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Portugal en Italië tot noordelijke landen als Zweden en Noorwegen. De culturen uit deze landen willen wij samenbrengen in ons restaurant. Met een knipoog naar hier en nu natuurlijk. Namens ons team wensen wij u een heerlijk, tijdloos diner.

Lars & Marvin

Restaurant De Klok