Background

Welkom bij Restaurant De Klok

Onze visie is vooral liefde voor de klassieke keuken en service.
Geen ‘nieuw met een knipoog naar vroeger’ maar ‘klassiek met een knipoog naar nu’.
In dit prachtige, authentieke pand zetten wij gepassioneerd
alles op alles om u heerlijk te laten genieten.

Al jaren zijn wij op zoek naar gerechten en wijnen uit de klassieke keukens van Europa.
Wij hebben samen vele streken in diverse landen bezocht,
van België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Portugal en Italië
tot noordelijke landen als Zweden en Noorwegen.
De culturen uit deze landen willen wij samenbrengen in ons restaurant.
Met een knipoog naar hier en nu natuurlijk.

Namens ons team wensen wij u een heerlijk, tijdloos diner.

Lars en Marvin
Restaurant De Klok


Stel uw eigen menu samen

Gebruik de gehele menukaart
gerechten met *** rekenen wij een supplement van 3 euro

3 gangen menu  37
4 gangen menu  45
5 gangen menu  52
6 gangen menu  58

Indien gewenst serveren wij een bijpassend wijnarrangement
6,75 per glas
Ook als “BOB” arrangement te bestellen (halve glazen)

Houdt u niet van verrassingen,
sla gerust onze zeer uitgebreide wijnkaart open


Voorgerechten

Paling
Gerookte palingfilet met aardappelmousseline, pommes carré,
dragonolie, krokant van truffelaardappel en palingsabayon

Steak tartare
Steak tartare van rund met zoetzuur van radijs,
crème van prei, gepofte mosterd en ansjovismayonaise

Zeebaars
Tartaar van rauwe wilde zeebaars met granaatappel,
puntpaprika, schuim en coulis van passievrucht

Zwezerik***
Krokant gebakken kalfszwezerik met
gepofte knolselderij en klassieke jus van sjalotten

Langoustine
Gebakken langoustinestaart gelakt met krachtige reductie
van bospeen en verschillende structuren van pompoen

Procureur
Langzaam gegaarde procureur van wildzwijn
met bitterbal van zuurkool en kruidige siroop van honingwijn

Hebt u speciale wensen, diëten en/of allergieën, vertel het ons.


Hoofdgerechten

Edelhert***
Duo van edelhert, gestoofde wang en rosé gebakken rugfilet,
hierbij parels van stoofpeer,  jus van het karkas met pure chocolade

Eend
Rosé gebakken eendenborst met krachtige saus van Triple-Sec

Skrei (winterkabeljauw)
Op de huid gebakken Skreifilet met frisse paddenstoelen beurre blanc

Uiteraard kunt u ook vegetarisch bestellen,
vraag hiernaar bij onze collega’s

Wij serveren onze hoofdgerechten met
seizoens groenten en voldoende koolhydraten.
Alsnog grote trek, laat het ons weten.

Hebt u speciale wensen, diëten en/of allergieën, vertel het ons.


Nagerechten

Irish Dessert
Panna cotta van chocolade en koffie, crumble van koffie,
schotsen van whiskey, roomijs en espuma van baileys

Chocolade & Banaan
Chocoladetaartje gevuld met cremeux van banaan, brûlée van banaan, crumble van chocolade en ijs van banaan

Kaasplateau***
Selectie van Europese kazen

Hebt u speciale wensen, diëten en/of allergieën, vertel het ons.


Restaurant De Klok

All-In Deal

3 gangen chefsmenu all-in

€ 55,00

inclusief
Wijnarrangement 3 glazen
Tafelwater & brood
Koffie / Thee

Niet in combinatie met andere acties en/of kortingen.
Hebt u speciale wensen, diëten en/of allergieën, vertel het ons.