Background

Welkom bij Restaurant De Klok

Onze visie is vooral liefde voor de klassieke keuken en service.
Geen ‘nieuw met een knipoog naar vroeger’ maar ‘klassiek met een knipoog naar nu’.
In dit prachtige, authentieke pand zetten wij gepassioneerd
alles op alles om u heerlijk te laten genieten.

Al jaren zijn wij op zoek naar gerechten en wijnen uit de klassieke keukens van Europa.
Wij hebben samen vele streken in diverse landen bezocht,
van België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Portugal en Italië
tot noordelijke landen als Zweden en Noorwegen.
De culturen uit deze landen willen wij samenbrengen in ons restaurant.
Met een knipoog naar hier en nu natuurlijk.

Namens ons team wensen wij u een heerlijk, tijdloos diner.

Lars en Marvin
Restaurant De Klok


Laat uw keuze over aan de chef

4 gangen verrassingsmenu 44
5 gangen verrassingsmenu 49
6 gangen verrassingsmenu 55

Indien gewenst serveren wij een bijpassend wijnarrangement
6,50 per glas

Hebt u speciale wensen, diëten en/of allergieën, vertel het ons.


Aperitief

De Gillardeau oester is vol en vlezig en heeft uiteindelijk een zoetige smaak
met een lichte hint van komkommer in zich.
De absolute topper onder de oesters.
Dagvers, beperkt voorradig

Gillardeau oesters per stuk 3,85


Voorgerechten

Rillettes de Canard – 12.50
Rillettes van eend met gegrild brioche en compote van peer en abrikoos

Buikspek en Gamba – 13,50
Krokant buikspek met gebakken gamba, crème van doperwt
en beurre blanc van gerookte bacon

Brunost – 9,50
Noorse gekarameliseerde geitenkaas met crème van bospeen,
espuma van kastanje, crumble van groene kruiden en knapperige venkel

Coquille – 16,50
Gebakken coquille met structuren van bloemkool, hazelnoot en beurre noisette

Gravad Lax – 13,50
Gepekelde zalm gemarineerd in basilicum, ingelegde citroen en zachte mosterd

Hebt u speciale wensen, diëten en/of allergieën, vertel het ons.


Hoofdgerechten
(geserveerd met seizoensgroenten en aardappelgarnituur)

Tournedos (supplement eendenleverterrine – 5,50) – 24,50
Rosé gebakken ossenhaas met jus van Madeira

Hertenstoof – 21,50
Stoofpot van hertenbout, tuttifrutti en in rode port gemarineerde vijg
( eventueel met blauwe kaas )

Snoekbaars – 23,50
Gebakken snoekbaarsfilet met wortelringen en reductie van saffraan

Eend – 21,50
Gebakken eendenborstfilet met saus van het eigen karkas en Triple Sec

Oeuf en Meurette – 19,50
Klassiek Frans vegetarisch gerecht met gepocheerd ei in rode wijnsaus
en bereidingen van diverse paddenstoelen

Lekker voor erbij – wisselend aardappel garnituur – 4.50

Hebt u speciale wensen, diëten en/of allergieën, vertel het ons.


Nagerechten

Stroopwafel – 8,50
Millefeuille van stroopwafel, karamelschotsen en boerenjongens

Chocolade – 9,50
Tartelette met ganache van pure chocolade en rode peper

Limoncello – 9,50
Structuren van limoncello en lemon curd

Kaasplateau – 13,50
Selectie van Europese kazen

Caffé Gourmèt – 7,50
Koffie / Thee naar keuze met huisgemaakte friandises

Hebt u speciale wensen, diëten en/of allergieën, vertel het ons.


Restaurant De Klok


All-In Deal

3 gangen chefsmenu all-in

€ 50,00

inclusief
Wijnarrangement 3 glazen
Tafelwater & brood
Koffie / Thee

Niet in combinatie met andere acties en/of kortingen.
Hebt u speciale wensen, diëten en/of allergieën, vertel het ons.