Background

Welkom bij Restaurant De Klok

Onze visie is vooral liefde voor de klassieke keuken en service.
Geen ‘nieuw met een knipoog naar vroeger’ maar ‘klassiek met een knipoog naar nu’.
In dit prachtige, authentieke pand zetten wij gepassioneerd
alles op alles om u heerlijk te laten genieten.

Al jaren zijn wij op zoek naar gerechten en wijnen uit de klassieke keukens van Europa.
Wij hebben samen vele streken in diverse landen bezocht,
van België, Frankrijk, Duitsland, Spanje, Portugal en Italië
tot noordelijke landen als Zweden en Noorwegen.
De culturen uit deze landen willen wij samenbrengen in ons restaurant.
Met een knipoog naar hier en nu natuurlijk.

Namens ons team wensen wij u een heerlijk, tijdloos diner.

Lars en Marvin
Restaurant De Klok


Stel uw eigen menu samen

Gebruik de gehele menukaart
gerechten met *** rekenen wij een supplement van 3 euro

3 gangen menu  37
4 gangen menu  45
5 gangen menu  52
6 gangen menu  58

Indien gewenst serveren wij een bijpassend wijnarrangement
6,75 per glas
Ook als “BOB” arrangement te bestellen (halve glazen)

Houdt u niet van verrassingen,
sla gerust onze zeer uitgebreide wijnkaart open


Voorgerechten

Picanha
Dungesneden koudgerookte picanha (staartstuk van het rund) met krokante polenta, groene gegrilde asperge, gepofte paprikacoulis
en chips van coeur de boeuf tomaat

Asperge en bloedworst
Asperges met gebakken bloedworst, krokante bladpeterselie, passievrucht,
crunch van pompoenpit en vinaigrette van Spaanse peper

Tonijn
Gebrande rauwe tonijn met lamsoor, gefrituurde hele Hollandse garnaal,
gel van limoen, schuim van kalamansi en krokant van sesam

Zwezerik***
Krokant gebakken kalfszwezerik met boerenmeisjes,
tarte-tatin van appel en jus van calvados

Coquille
Gebakken Coquille Saint Jacques met zeebanaantjes
en krachtige reductie van langoustine

Caesar
Sous-vide gegaarde borstfilet van piepkuiken met gegrilde little gem,
ansjovis, roomijs van grove mosterd en krokant van parmezaan

Hebt u speciale wensen, diëten en/of allergieën, vertel het ons.


Hoofdgerechten

Tournedos Rossini***
Gebakken tournedos met krokante brioche,
saus van Madeira met cèpes, daarop gebakken foie gras

Sukade
Rosé gebakken sukade ( flat iron steak ) van Hollands weiderund
met zwarte olijf en krachtige jus van rode wijn

Harder
Op de huid gebakken harderfilet met beurre blanc van rabarber

Uiteraard kunt u ook vegetarisch bestellen.
Vraag hiernaar bij onze collega’s

Wij serveren onze hoofdgerechten met seizoensgroenten en voldoende koolhydraten, alsnog grote trek, laat het ons weten

Hebt u speciale wensen, diëten en/of allergieën, vertel het ons.


Nagerechten

Rood fruit
Panna cotta van aardbei en magnolia, gelei van aardbei,
gemarineerd rood fruit, sous-vide gegaarde rabarber en roomijs van basilicum

Honing & bloemen
Bavarois van witte chocolade met honing-yoghurtijs,
pain d’epice, honingraat, elderflowergel, honingparels en fond van oranjebloesem en lychee

Kaasplateau***
Selectie van Europese kazen

Hebt u speciale wensen, diëten en/of allergieën, vertel het ons.


Restaurant De Klok

All-In Deal

3 gangen chefsmenu all-in

€ 55,00

inclusief
Wijnarrangement 3 glazen
Tafelwater & brood
Koffie / Thee

Niet in combinatie met andere acties en/of kortingen.
Hebt u speciale wensen, diëten en/of allergieën, vertel het ons.